Contact

E. thefantasybug@gmail.com
T. 06-24244155

F.A.Q.

Welke data zijn er beschikbaar?
Bij 'reserveren' kan je zelf aangeven welke data je kan en dan krijg zo snel mogelijk een reactie met welke er beschikbaar zijn. Je kan zowel voor data doordeweeks als in het weekend kiezen. De boeking is pas definitief als er een datum gekozen is, de offerte akkoord is en de aanbetaling van 20% is overgemaakt.

Wat kunnen we verwachten van het verhaal?
Bij elk verhaal zijn de spelers reizigers op zoek naar actie en avontuur, de figuranten krijgen wisselend rollen waarmee ze situaties creëeren voor de spelers om op te reageren. Het verhaal is zo geschreven dat je er zelf voor kan kiezen of je graag wil vechten, liever onderhandeld, of lekker aan het puzzelen gaat. Op de pagina over scenario's staat alle basis informatie van wat wij precies aanbieden. Als je meer wil weten, stuur dan vooral een mailtje of gebruik het contactformulier hieronder.

Hoeveel kost zoiets?
Totaalkosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, tijdsduur en de extra's die je kiest. Zie voor extra informatie kopje Pocket questen, praktische info. De startprijs is €37,50 per persoon en daarvoor krijg je een kostuum te leen, een wapen- en rollenspel 101, en 2 uur spel. Verder is het voor een meerprijs mogelijk om er een lunchpakket bij te nemen en om de speltijd uit te breiden naar 4 uur. 

Met hoeveel mensen kunnen we dit doen?
Aantal deelnemers mag tussen de 6 en 20 personen zijn.

Voor welke leeftijden is dit?
De pocket questen zijn bedoeld voor volwassenen, maar vanaf 12 jaar kan je al mee doen, mits onder begeleiding van volwassenen.