Contact

F.A.Q.

Welke data zijn er beschikbaar?
Bij 'reserveren' kan je zelf aangeven welke data je kan en dan krijg zo snel mogelijk een reactie met welke er beschikbaar zijn. Je kan zowel voor data doordeweeks als in het weekend kiezen. De boeking is pas definitief als er een datum gekozen is en de aanbetaling is overgemaakt.

Wat kunnen we verwachten van het verhaal?
Bij elk verhaal zijn de spelers reizigers op zoek naar actie en avontuur, de figuranten krijgen wisselend rollen waarbij de spel aanbieden aan de spelers en hen zo door het verhaal heen leiden. Het verhaal is zo geschreven dat je er zelf voor kan kiezen of je graag wil vechten, liever onderhandeld, of lekker aan het puzzelen gaat. Op de pagina over scenario's staat alle basis informatie van wat wij precies aanbieden. Als je meer wil weten, stuur dan vooral een mailtje of gebruik het contactformulier hieronder.

Hoeveel kost zoiets?
Totaalkosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, tijdsduur en de extra's die je kiest. Zie voor extra informatie kopje Pocket questen, praktische info. De startprijs is €375,- en dan heb je drie uur, tijd, 101 roleplay en vechten en maximaal 10 deelnemers. Als je extra's wil dan komen er natuurlijk kosten bij.

Met hoeveel mensen kunnen we dit doen?
Aantal deelnemers mag tussen de 10 en 25 personen zijn. Als je kleiner groepje hebt kan je aanmelden voor de maandelijkse vaste dag, die alleen door gaat bij minimaal 10 deelnemers.

Voor welke leeftijden is dit?
Het is bedoeld voor volwassenen, maar in principe staan we deelnemers vanaf 12 jaar toe.

Andere vragen

E. thefantasybug@gmail.com
T. 06-24244155 (het beste bereikbaar tussen 10.00 en 13.00 en tussen 20:00 en 22:00)