Even voorstellen

Ik ben Mettie, Schepper der werelden, Schrijver van Epossen, Taalgrondlegger, Soeverein Nijveraar, Oppersnijder van Wakikasa, Koningin der Hergebruik, Stammoeder Triarchie, Middelpunt der Geboortegenoten, Gepassioneerd Snelschetser, Aspirant Dictator en Kunstenaar der het creatief Raadselen.


Mijn bezigheden

Eigen onderneming

Het begon met mijn eigen LARP kostuums maken, vanuit daar stroomde ik door naar producten en dat groeide uit tot een webshop en inmiddels ook met een kraam op (fantasy) festivals en markten.

Feeëndeurtjes

Haakwerk

Kostuums

Illustratie

Evenement organisatie

Via the Fantasy Bug organiseer ik de LARP weekend evenementen van Wakikasa. Deze duren van zaterdagochtend tot zondagmiddag met zo'n 40 deelnemers, waarvan zo'n 4 personen mij helpen bij de organisatie.

Voor deze LARPs duurt de voorbereiding zo'n drie maanden. In deze tijd bedenken wij de verhaallijn, de figurantenrollen en ik maak eventueel kostuums en rekwisieten. Verder zoeken en huren we een locatie, regelen de catering en drankvergunning, en doen alle overige inkopen.

Social media

Dankzij The Fantasy Bug ben ik ook een Youtube kanaal begonnen. Niet om bekendheid, maar gewoon omdat ik het maken en bewerken van filmpjes leuk vind. Hier zijn ook een heleboel van mijn werkprocessen terug te vinden en dat mijn onderneming eerst MUG creaties heette. 

Verder heb ik een ook een Instagram account en Facebook page voor the Fantasy Bug, en meerdere Facebook groepen voor bijvoorbeeld Wakikasa en mijn eigen taal Bêdjaans.