Locatie

De pocket questen kunnen privé op een gehuurde locatie gehouden worden, of goedkoper in een openbaar park.

Bij gebruik maken van een locatie komt er een bedrag van 350 euro bovenop de totaalprijs. Als er een event geboekt word voor een privé locatie, dan telt die boeking als reservering tot er een locatie gevonden is die op de gekozen datum beschikbaar is.  

Als er gekozen wordt voor de goedkopere optie in een park, dan kan je ervan uitgaan dat we een weinig bezochte hoek uit hebben gekozen waar het spelgebied niet in het zicht van drukke paden is, zodat we in alle rust ons avontuur kunnen beleven. Verder hangen we bordjes met informatie op voor eventuele voorbijgangers, zodat ze ons niet hoeven te storen.

Park opties

Omgeving Den Haag
Hazepad 5, 2287 DE Rijswijk

Omgeving Amsterdam
Abcouderstraatweg 46, 1105 AA Amsterdam

Omgeving Utrecht
Nedereindseweg 501a, 3546 PM Utrecht

Mogelijke locaties

Omgeving Zwolle
Buitenplaats de Heeserhof

Woudenberg (utrecht)
Buitenplaats Elisabeth

Culemborg
Mi Casa

Omgeving den Bosch
- Mevrouw de Man
- Hoppies

Omgeving Nijmegen
- De Lummel
- Strohotel

Lelystad
Hof van Hestia

Langerak (Zuid-Holland)
Haute Cultuurhuis

Eten

Bij start van de pocket quest compleet krijgt elke deelnemer een lunchpakketje,  met daarin brood, fruit, een flesje drinken en een variatie aan andere inhoud. 

Voor deze lunch zullen we tijdens het rollenspel een rustmomentje pakken om allemaal wat te eten. Een ideaal moment om in personage gesprekken met elkaar te voeren en wellicht de minder lekkere dingen uit je eigen lunch te verkopen of ruilen met andere spelers voor lekkerdere dingen.

Bij het boeken kan er gekozen worden voor de opties vlees, vega of vegan.

Een voorbeeld van een lunch.

Kosten

De pocket questen komen in meerdere formaten, voor alle pakketten geldt dat er betaald wordt voor ten minste 10 personen en daarna per persoon, bij compleet en maximaal komen er ook kosten voor de locatiehuur bij:

 

Budget

Hierbij krijg je een voorgeschreven personage, een eenvoudig kostuum, een wapen of toverstaf en een rollenspel van twee uur in een openbaar park.

- 2 uur rollenspel
- voorgeschreven personages
- Eenvoudig kostuum
- €35,- p.p. (minimum van 10 deelnemers)
- Locatie in een park

Basis

Het het basispakket wordt ook georganiseerd in een park, maar duurt 5 uur, is inclusief lunch en de optie om zelf personages te bedenken. Wederom is het alleen mogelijk om te kiezen voor het scenario 'Slay the princess, save the dragon'. 

- 5 uur rollenspel
- inclusief maaltijd
- zelf kostuum samenstellen
- eventueel zelf personage schrijven
- €50,- p.p. (minimum van 10 deelnemers)
- Locatie in een park

Compleet

Deze versie duurt twee uur en vind plaats op een privé locatie waar de deelnemers keuze krijgen uit voorgeschreven personages, inclusief kostuum en een wapen of toverstaf.

- 2 uur rollenspel
- Voorgeschreven personage inclusief kostuum
- €35,- p.p.
- Locatie toeslag van €200,-

Maximaal

Deze versie duurt vijf uur, is inclusief maaltijd en je kan ervoor kiezen om zelf personages te bedenken. Het vind plaats op een privé locatie.

- 5 uur tijd
- inclusief maaltijd
- zelf kostuum samenstellen
- eventueel zelf personage schrijven
- €50,- p.p.
- Locatie toeslag van €200,-